Videochat non-adult vs videochatul adult

Videochatul - un job distractiv și bănos

Videochatul este un paradox. Pe de o parte este un job care sperie lumea, până să ia contact cu el. Apoi devine un job foarte distractiv, deoarece te simți bine, dansezi, cânți și ești mega complimentată de sute de bărbați zilnic.

Videochatul non-adult este acea categorie specială de videochat dedicată modelelor care sunt foarte timide dar extrem de carismatice și plăcute. Ceea ce este cel mai plăcut pentru modele când aud de videochat non-adult este faptul că le este interzis să se dezbrace complet pentru clienți, iar această regulă foarte importantă este impusă și stabilită de site-ul de videochat pe care modelul lucrează. E drept, nivelul de ”limitări” variază de la un site la altul, însă sunt doar câteva site-uri de videochat care au această categorie specială și doar pe câteva din ele există șanse la câștiguri măricele.

Da, avantajul că nu trebuie să te dezbraci este într-adevăr mare, însă cerințele categoriei ca să te poți bucura de un oarecare succes sunt de-a dreptul măricele. Că trebuie să compensezi cu ceva dacă nu te dezbraci, nu? Doar nu-ți închipui că respectivul client doar se va uita la tine, va cheltui bani și doar te va admira, nu crezi? Trebuie să compensezi prin calități deosebite de comunicare în limba Engleză, prin șarm și carismă deosebită și prin alte abilități care ar putea menține interesul clientului (talent deosebit la dans, eventual voce, eventual să cânți la vreun instrument gen vioară sau flaut, etc).

Privaturile la categoria non-adult de obicei se bazează strict pe relații de iubire virtuală. Începi prin a te împrieteni cu clientul, discuți diverse și diverse, îi dansezi, te alinți, te pisicești, te dedici într-adevăr clientului. Cât despre ținutele pe care ai voie să le îmbraci, regulile diferă de la site la site, dar chiar și la categoria non adult ai voie să te dezbraci dar niciodată nu ai voie să rămâi total goală, ci cel mult topless (dar să fim serioși, topless se stă și la mare, nu e cine știe ce nuditate în a-ți arăta sânii)
Categoria adult videochat este (teoretic) foarte similară cu cea de videochat non-adult, doar că limitarea nudității dispare. Dacă la videochatul non-adult nu ai voie să fii complet goală, la videochatul adult ai voie, însă intervine cea mai delicată problemă: lupta modelului cu dorința clientului.
Videochatul la categoria adult este într-adevăr foarte permisiv, însă să aveți foarte mare grijă la câteva detalii. Indiferent cât este de permisiv site-ul de videochat pe care lucrați (sau studioul de videochat cu care colaborați), există câteva reguli foarte importante care nu trebuie încălcate niciodată și au mare legătură cu câteva perversități care nu sunt absolut deloc tolerate de societate (și e și normal să fie așa); și când spun perversități gândiți-vă la zoofilie, necrofilie, sex între rude, pedofilie, și multe altele. Mare grijă întrucât sunt interzise prin lege astfel de fantezii, chiar și la nivel virtual!

Dar cred că am vorbit cam pentru avansați deja, nu vă speriați :) În linii mari videochatul la categoria adult este un pic mai simplu, deoarece nu îți trebuie foarte multă școală ca să știi să-ți dai chiloțeii jos și să arăți păsărina unui client. Însă dacă vrei câștiguri mari află că nu este nici simplu :) Că dacă îi arăți din prima ceea ce vrea el să vadă (că toți vor să te vadă goală până la urmă, și să se masturbeze) nu o să faci prea mulți bani, deoarece e foarte ineficient dacă te dezbraci de 50 ori pe tura de lucru și aduni doar 50$, nu crezi? Fă 50 de genoflexiuni și o să vezi cât e de greu, darămite să te dezbraci și să te îmbraci la loc de 50 de ori. Dar nu-ți fă griji, la ChatLIVE te învățăm cum să lucrezi eficient, cum să faci mulți bani din videochat.

Aveți mare grijă vă rog la un mic detaliu: studioul ChatLIVE interzice cu desăvârșire o serie de practici total lipsite de etică și neigienice care, în alte studiouri de videochat din Iași (și din România) sunt permise. Este foarte urât ce voi scrie acum, dar ca să înțelegeți cât de cât despre ce este vorba vă zic doar o singură regulă: ChatLIVE interzice cu desăvârșire urinarea în timpul chatului privat, indiferent de ce sumă ar fi dispus clientul să plătească!
Până la urmă ce să aleg? Categoria de videochat adult sau non adult?
Nouă ne este foarte clar că sunteți în mari dubii acum și nu știți ce vreți de la videochat:
  • Ați vrea la non-adult deoarece nu trebuie să vă dezbrăcați, dar sunteți în dubii deoarece v-am zis că e greu, că cerințele sunt mari din punct de vedere al cunoștințelor...
  • Ați vrea la categoria de adult videochat, dar vă e frică... deși suntenți convinse că acolo se fac într-adevăr mai mulți bani, vă e frică și de faptul că implică nuditate, și de faptul că nu știți dacă sunteți sau nu făcute pentru videochat și vă e frică cel mai mult de clienți și de ce părere vor avea aceștia despre voi și despre privaturile cu ei...

Din punctul nostru de vedere videochatul adult este același videochat de la non-adult doar că dus la nivelul următor - de avansați.
Indiferent de categoria pe care o alegi, dacă vrei într-adevăr să faci bani serioși din videochat trebuie să cunoști la perfecție ambele categorii de videochat:
  • trebuie să cunoști la perfecție categoria non-adult (și aici mă refer că trebuie să fii as la limba engleză, la dans, la carismă, la eye-contact, la cunoștințe generale, atitudine, etc) - și cu această categorie vei cam începe fiecare show privat
  • doar că, în plus față de non adult, ai avantajul că poți ține clientul ”în curtea ta” și prin avantajele unui show erotic de calitate (striptease, errotic dancing, ba chiar joacă ”intimă” cu gemete și tot tacâmul)
Strip-tease și dans erotic se pot face și la categoria non-adult, însă evident fără să implice nuditate completă.
Ceea ce este cel mai important ține totuși de training, iar modul în care combini cele două categorii pentru câștiguri mai mari nu voi putea descrie în cuvinte și nici n-o s-o fac aici, pe site-ul nostru... dar promit să-ți explic la training :) Așa că hai la ChatLIVE, să facem bani zâmbind.

Vrei o colaborare? Depune CV-ul online.

Îți mulțumim că ne vizitezi site-ul, că îți faci astfel o idee despre noi și despre videochat. Însă numai dacă vei veni la un interviu vei putea înțelege mai bine despre ce e vorba în videochat.