Ce spune lumea despre studioul de videochat ChatLive din Iasi

 • Fac parte din colectivul ChatLIVE de peste doi ani și pot spune că în tot acest timp nu am avut nici o nemulțumire legată de colaborarea cu studioul CL. Este un loc ce-mi permite să-mi fac treaba în stilul meu caracteristic, chiar se pune accent pe individualitatea fiecărui model; ți se permite să-ți modelezi tu lucrul pe baza personalității tale: de ex. dacă tu ești mai goofy n-o să-ți ceară nimeni să pozezi în vreo zeiță senzuală. În timpul petrecut aici mi s-a pus la dispoziție atât echipamentul necesar (mă refer aici la ultimele tehnologii în materie devideochat) cât și sfaturi legate de ce aș putea să fac să câștig mai mult în limitele proprii desigur. Eu simțindu-mă cât mai în largul meu aici nu mai am sentimentul ăla ”câh” de ”ah iar mă duc la muncă” ci vin cu plăcere. În încheiere dacă ar fi să aleg un cuvânt care să caracterizeze cât mai bine studioul Chatlive cred că acela ar fi ”COOL”

  Lara
  Lara Model la ChatLive
 • Da, ”Inteligența este sexy”. ChatLive îți oferă posibilitatea să îți dezvolți propriul stil de a sta online, să fii așa cum simți tu de aceea îți oferă posibilitatea și chiar încurajează să alegi, să îți folosești inteligența, farmecul personal, abilitatea de a conversa, de a sta cu membrul în privat și nu neapărat cu corpul 🙂 Spun că au un program flexibil =>da chiar poți să îți faci timp pentru orice. Echipa studioului este una plăcută și te îmbie și pe tine să vrei să faci parte din colectiv. (vii și nu mai vrei să pleci) Salarii, bonusuri, performanțe poți să ți le verifici singură =>corectitudine. Decorurile sunt drăguțe, confortabile, paturile te fac să te simți ”ca acasă” În rest, recomand ChatLIVE dacă doriți să fiți tratate corect și să veniți cu drag la ”stat online” Let's have fun!!!

  Morgan
  Morgan Model la ChatLive
 • Chatlive este ca o a doua casă pentru mine. Corectitudinea șefilor, profesionalismul și respectul pentru angajați m-au ajutat mult în procesul de acomodare. Recomand Chatlive tuturor fetelor care vor să lucreze într-un mediu plăcut, discret și serios. Puteți să mă credeți pe cuvânt, ori mai bine faceți-ne o vizită, cu siguranță nu aveți nimic de pierdut. Pe durata celor aproape patru ani de când lucrez aici nu mi-am dorit ceva mai mult decât ceea ce Chatlive îmi oferise deja; și dacă pentru mine experiența Chatlive este una pozitivă, ar putea fi la fel și pentru tine. Vă pupă Citron!

  Citron
  Citron Model la ChatLive
 • În decursul a 4 ani parcurși continuu alături de Chatlive, m-am descoperit pe mine, am întâlnit oameni diferiți, am reușit să învăț și să înțeleg că nimic nu poate deveni posibil fără muncă, ambiție și optimism. Acestea sunt cele 3 calități care mă caracterizează pe mine și în același timp pe cei care lucrează ca această firmă să fie tot timpul în creștere, și cred că acest lucru ne-a unit și mai mult. Ei având ca scop: mie și (nouă) să ne fie bine mai întâi și apoi lor ca firmă. Mi-a fost foarte greu la început având în vedere că nici măcar nu știam ce este ”ăla” videochat și asta din cauza faptului că aveam idei preconcepute despre acest job. Am crescut odată cu ei, întotdeauna mi-am dorit în tot ceea ce am făcut să fiu mândră de mine și asta s-a și întâmplat. Mi-a fost și greu dar de cele mai multe ori nu m-am plâns, iar când am făcut-o am fost încurajată. Am ajuns la concluzia că nu mi-aș dori niciodată să merg la alt studio deoarece auzind multe din surse sigure nu ași putea lucra în stres și asta venind din partea ”patronilor” -> acesta este cel mai important lucru pentru mine și faptul că am libertatea să fac ce vreau (în limita bunului simț) și dacă am o idee (o părere) o pot expune, ba chiar ținându-se cont de ea. Vă doresc tuturor să vă împliniți sau să vă atingeți targheturile așa cum am făcut-o eu, ba chiar să vă autodepășiți așa cum am de când să o fac! Și îmi doresc ca acest studio să fie printre primele pentru că merită și pentru că creierul lui poate atinge cote maxime!

  Pinky
  Pinky Model la ChatLive
 • Un studio excepțional din punct de vedere tehnic și estetic. Personalul conducerii nu am cuvinte să mă exprim, doar că după părerea mea și asta sunt conștienți și ei, ar trebui să fie mai aspri. deoarece sunt prea buni și în dese cazuri lumea li se urcă la cap. Nu cred că există în Iași uns tudio mai bun la inimă și mai îngăduitor ca Chatlive. Sincer, aici ca model sau ca orice alt angajat poți să stai fără nici o grijă sau stress. Ca admin lucrez la Chatlive de 3 ani jumate și pot spune că am învățat foarte multe începând de la construcții :-)) și până la domeniul de IT. Am întâlnit foarte multe tipuri de persoane și de la unele am mai învățat unele chestii de viață. Ca o încheiere vreau să dau un sfat pentru modelele care vor să aleagă un studio, să îl aleagă după inimă și după ”interiorul” studioului, nu după fițele unor studiouri cu promisiuni cu nu știu ce condiții gen: solare, cluburi, masaje, bonusuri false și multe alte promisiuni că nu am loc să scriu aici. Deci în concluzie nu vreau să umflu sau să ridic în slăvi Chatlive-ul, dar vă spun sincer și cu mâna pe inimă să cercetați mai întâi și să nu fiți naive la alegerea pe care o veți face. Dacă veți munci și veți avea calitate, banii cu siguranță vor veni. Be the change you want to see in the world!!! Be the next star of Chatlive Studio!!!

  Napoleon
  Napoleon Adminsitrator de tura
 • La început mi-a fost greu să mă adaptez la făcut chat. Însă datorită persoanelor din ”ChatLive” nu am renunțat și am ajuns să îmi placă și să vin cu drag la muncă. Poate nu sunt cel mai promovat studio însă contează faptul că te simți printre prieteni și că sunt corecți cu tine în ceea ce privește munca ta. Sper ca și tu să îți găsești locul alături de noi. SaM

  Sam
  Sam Model la ChatLive
 • I have been working with ChatLIVE for several years now and in my opinion, they are one of the best around. Being a technology person, I can appreciate the high level of infrastructure and technologies deployed by ChatLIVE. They provide great quality Streaming. Communications with ChatLIVE was also great throughout the years, we were always able to get quick answers and address any issue 24/7. This is definitely a top-notch studio!  

  Later Edit: Dear Noam, you went to meet God in early 2017. We're all sorry for losing you, but may the afterlife give you better prospects!

  Noam Fogel
  Noam Fogel ImLive CTO
 • Well, având în vedere că de-a lungul anilor am activat în cadrul altor studiouri, acum pot spune în sfârșit că mi-am găsit locul - mă refer la faptul că la CHAT LIVE vin cu cea mai mare plăcere, mă relaxez muncind, nu sunt spionată, stresată, penalizată, etc. Mă bucur că avem un colectiv restrâns, mereu găsești camere de lucru disponibile și nu-i rost de bârfă. Din partea șefilor am tot suportul necesar, oricând, because they are ”simply the best”! Give it a try to CHAT LIVE, GIRL!  

  Scotty
  Scotty Model la ChatLive
 • Lucrez în domeniu de aproximativ 4 ani și pot spune că alegerea unui studio este cea mai dificilă deoarece nu poți fi niciodată sigură că nu vei nimeri într-un loc unde nu ți se dau banii, se încuie camerele pe timpul lucrului (chiar fără acordul fetelor), se dau amenzi sau se amenință modelele... La CHATLIVE mi-am primit mereu banii, nu a existat nicio problemă în decurs de peste 2 ani, plus bonus pentru vechime sau pentru că am adus un alt model. Un alt motiv pentru care am ales acest studio este calitatea camerelor video... îl consider cel mai imporant criteriu în alegerea unui studio. Imaginea pe site-uri este FULL HD (*) și nu aș accepta o calitate inferioară! Nu se inventează motive de amenzi ca prin alte studiouri, nu s-au dat amenzi niciodată, când au fost probleme s-a discutat și s-a căutat o soluție care să convină tuturor. Colectivul nu a creat niciodată probleme, aici fetele nu se ceartă, orice nou venită s-a simțit și chiar ajutată cu sfaturi. Nu aș schimba acest studio, mai ales pentru corectitudinea celor de aici și în același timp pentru zona centrală deosebită, unde este amplasat, pentru mine acest lucru contând la fel de mult ca și seriozitatea lor. (*)Completare din partea ChatLIVE: camerele video pe care le folosim sunt într-adevăr FULL HD, însă pe site-uri nu folosim rezoluții HD deoarece site-urile nu permit rezoluții într-atât de mari. Majoritatea clienților din ziua de astăzi nu se pot bucura de un internet atât de bun cum avem noi, în România. Majoritatea străinilor folosesc internet mobil sau wireless, sau chiar intră de pe telefonul mobil. Or dacă am folosi rezoluții HD niciunul din clienți nu te-ar putea vedea fluent deoarece nu îi permite internetul... v-ar vedea sacadat. Repet, camerele video pe care le folosim sunt într-adevăr FULL HD, dar pe site-uri transmitem maximul de calitate pe care il acceptă site-ul respectiv (800x600 sau 640x480 sau 864x480, etc).

  Anonim
  Anonim Model la ChatLive Studio
 • Un studio cu o atmosferă foarte relaxată și prietenoasă, unde bonusurile promise sunt realiste și oferite tuturor modelelor. De asemenea, plățile sunt efectuate mereu la timp. Orarul este lejer, în sensul că fiecare ne alegem programul de muncă și durata acestuia. Un alt lucru care impresionează este faptul că acest studio este într-o continuă înnoire din dorința de a oferi modelelor condiții perfecte de muncă. Sancțiunile și amenzile sunt practic inexistente, aici preferându-se rezolvarea problemelor prin discuții și pe cale amiabilă. Echipa Chatlive este mereu la dispoziția modelelor pentru a le ajuta în caz că avem nelămuriri sau dificultăți. Nu pot să spun decât că îmi place aici.

  Kirstie
  Kirstie Model la ChatLive
 • De când lucrez la Chatlive Studio, am avut parte doar de lucruri bune. La început am fost foarte mult ajutată, iar pe parcurs după ce am căpătat mai multă experiență, dacă a fost nevoie de orice, ”boșii” au răspuns la cererile/dorințele mele. Îmi place mult acest studio, deoarece indiferent că lucrez part-time, nu mă stresează nimeni, că nu am făcut n ture sau chestii de genul. Bineînțeles că îmi place să vin cât mai des pentru a obține mai mult, iar când o fac (de obicei vara) sunt din nou ajutată (poze, make-up) pentru a-mi mări șansele la un câștig mai mare. De fiecare dată când vin la studio să lucrez, nu îmi cere nimeni să stau forțat 8 ore, iar dacă ar fi probleme, să meargă prost sau eu știu, alte probleme tehnice (sunt înțelegători din acest punct de vedere). De am avut nevoie de modificări sau îmbunătățiri în camera în care lucrez, mi-a fost răspuns la cereri. Un alt lucru pe care îl apreciez în acest studio este faptul că nu sunt angajați admini care stau la pândă să vadă tot ce faci de când ai început tura și până ai terminat. Bineînțeles că dacă vrei să fii tratat cu respect, trebuie să respecți la rândul tău.

  Anonim
  Anonim Model la ChatLive

Start typing and press Enter to search