Sfaturi videochat Iasi. Training videochat

Sfaturi videochat oferite de echipa ChatLIVE Studio

Despre sfaturile pentru videochat oferite de echipa ChatLIVE Studio

Bine te-am gasit pe site-ul ChatLIVE Studio. Dupa cum te vei convinge si singur/a, vei putea observa ca suntem foarte transparenti atat cu audienta cat si cu modelele care colaboreaza cu ChatLIVE. Dar mai mult, punem la dispozitia oricui este interesat si o serie de materiale educative pentru videochat. Aceste articole pe care noi le-am publicat pe site-ul nostru sunt oferite gratuit de ChatLIVE studio deoarece ne dorim sa ajutam (atat cat putem) si modelele si studiourile care, din diverse motive, nu au acces la astfel de informatii.

Multe persoane ne-au criticat pentru aceste sfaturi pentru videochat. Multi ne-au spus ca nu ar trebui sa le avem publice pentru ca ajutam pe cei lenesi sau deoarece foarte multe studiouri de videochat din Romania au "furat" aceste sfaturi si le-au prezentat (le-au folosit in training) modelelor lor fara sa aiba macar bunul simt sa spuna de unde le-au copiat. Dar nu-i problema, macar (de bine de rau) au lasat orgoliile deoparte si si-au ajutat modelele, ceea ce e bine! Noi personal consideram ca fetele care lucreaza in acele studiouri de videochat nu au nicio vina pentru comportamentul celor din staff-ul lor.

Insa sunt si foarte multe modele cat si studiouri de videochat care, desi au folosit aceste materiale in sesiunile lor de training, au aratat respect fata de munca noastra si au spus modelelor sursa reala a acestor articole ce contin sfaturi pentru activitatea de model la videochat. Si aceste persoane (pe care am avut placerea sa le cunoastem si in viata reala) poarta tot respectul si toata admiratia noastra! Sincer, ne bucuram ca va dati silinta sa va ajutati modelele cat mai bine, e de apreciat. Si faptul ca ne-ati multumit fie prin comentarii pe site-ul vechi, fie prin o vorba buna atunci cand ne-am intalnit este tot ce ne-am putea dori.

Dar, in spiritul celor de mai sus, declaram oficial ca nu suntem 100% autorii acestor sfaturi pentru videochat, drept urmare avem placerea sa multumim unor persoane deosebite de la care ne-am inspirat, dupa cum urmeaza:
  • Atitudinea este totul, Jeff Keller. O carte dedicata sotiei lui, Dolores, care a crezut in el si l-a incurajat sa-si urmeze visele. Va invitam sa o cautati si sa o cititi in intregime daca vreti intr-adevar sa aflati mai multe despre atitudine si cum va poate fi de folos o atitudine corecta atat in viata de zi cu zi cat si in videochat
  • Training vanzari (http://training-vanzari.ro) de domnul Laurentiu Curca
  • Forum videochat AWS http://adultwebcamstars.com
  • Forum videochat AVC http://adultvideochat.ro
  • O serie de persoane absolut deosebite precum Alexiss, Pocahontas, Iulia, Fetish, Infinity, SadEyes si inca multi altii, dar imi va fi greu sa-i enumar pe toti aici
  • Adrian GlamourPhoto Photographer http://glamourfoto.ro
  • MyFreeCams WIKI si Forum
  • Flirt4Free Forum
  • Google.com
  • Alte forumuri despre videochat precum WebCamGirlFaq, WebCamClub, etc

Echipa ChatLIVE Studio va doreste o viata prospera, minte sclipitoare, un corp de invidiat si castiguri cat mai mari in orice domeniu de activitate doriti.

Lasa un comentariu cu parerea ta :)