Întrebări frecvente despre ChatLIVE și videochat

De ce să alegi studioul ChatLIVE?

Dacă ai deja măcar vreo 20 de anișori împliniți, credem că e timpul să nu te mai lași păcălită, ci să-ți iei viața în serios.
N-are rost să te păcălim cu mega-bonusuri capcană, cu mașini de lux sau mega vacanțe în străinătate.
Cred că e timpul să fi aflat deja că, în viața reală, fără muncă nu dobândești nimic.

Vrei o colaborare? Depune CV-ul online.

Nu crezi că e timpul să ai parte de realizări în viață? Câștigurile mai mult decât decente din videochat în Iași sunt șansa ta reală pentru o viață mai bună!

Întrebări și răspunsuri uzuale despre videochat în Iași

   
Ce vârstă trebuie să am pentru a mă angaja ca model la videochat în Iași?

În România (de altfel peste tot în lume) videochatul este considerat un job destinat exclusiv adulților. Astfel, cea mai importantă regulă este că trebuie să aveți împlinită vârsta minimă de 18 ani pentru a vă putea angaja la videochat în Iași.
Și pe deasupra și site-urile de videochat refuză categoric persoanele care nu au 18 ani împliniți.
P.S. Este de datoria voastră să raportați organelor competente (poliție, etc) dacă știți sau ați auzit că în studioul unde lucrați acum există persoane minore. Angajarea de persoane minore într-un studio de videochat în Iași este considerată o infracțiune extrem de gravă și se pedepsește la nivel penal cu ani grei de închisoare.

   
Există o vârstă maximă acceptată pentru videochat?

De-a lungul existenței noastre nu am lucrat cu persoane care să aibă o vârstă mai mare de 31-32 de ani, însă pe site-urile de videochat există chiar și femei cu vârste de peste 60 ani care lucrează, deci vârsta maximă nu ar fi un mare impediment, ba dimpotrivă.
Însă vă puteți închipui și singure că flexibilitatea unei fete relativ tinere nu se poate compara cu cea a unei femei trecută de 50 de ani, și tocmai din acest motiv consider că o femeie mai în etate ca să zic așa, în videochat, trebuie să exceleze în alte arii decât flexibilitatea și energia: în calitatea showurilor, în calitatea limbii străine pe care ar trebui să o vorbească fluent, etc.
Nu o luați ca pe o jignire însă este purul adevăr (deși pot fi și excepții). O fată de 22-25-30 ani de exemplu poate dansa ore întregi, pe când o femeie trecută de 40-45 probabil obosește mult mai rapid. Tocmai din acest motiv spun că femeile în vârstă trebuie să compenseze cumva.

   
Care e vârsta ideală pentru a te apuca de videochat în Iași?

De-a lungul anilor de când avem studioul de videochat din Iași ne-a fost dat să vedem tot felul de situații care tot timpul ne-au ruinat ”algoritmii” ca să zic așa :)
Ne-a fost dat să vedem fete foarte tinere care au avut un mare succes dar și fete foarte tinere care au avut parte de un mare eșec. Ne-a fost dat să vedem fete în jurul a 27-30 care aveau un potențial extraordinar dar și fete care, la o vârstă destul de coaptă (27-30) erau într-atât de close-minded încât nu s-au dovedit deloc a fi modele reușite.

Însă am făcut analiză asupra tuturor fetelor și un lucru este cert: nu contează vârsta pe care o ai ci volumul de muncă și eforturile pe care le depui pentru a fi cât mai sus. Analiza pe care am făcut-o noi a demonstrat de fapt că fetele care într-adevăr au muncit au avut rezultate, iar cele care au ”huzurit”, nu (huzurit adică au fost așa mai delăsătoare... la nivel de ”total amateurs”... ).

   
Cât este de important aspectul fizic în videochat?

Aspectul fizic nu are o prea mare importanță deși recunosc că modelelor mai slăbuțele le este mult mai la îndemână și mai usor să facă videochat în Iași. Și știți de ce? NU deoarece sunt ele mai sexy sau mai frumoase sau mai știu eu cum (că treaba asta cu frumusețea ține de gustul fiecăruia până la urmă) ci deoarece ele se simt mult mai bine în pielea lor, au mult mai multă încredere în ele, sunt mult mai puțin complexate (în ceea ce privește aspectul fizic cel puțin).
O femeie mai plinuță este mult mai complexată decât una mai atletică (deși în videochat șansele lor pentru câștiguri sunt similare). Atunci când ești complexat de ceva anume, nu-i așa că ți-e gândul numai acolo? Ei gândiți-vă că aceste fete mai plinuțele în loc să se concentreze pe conversia clientului ele sunt tot timpul cu gândul la acele chestii tâmpite: să nu mi se vadă burta, să nu aia să nu cealaltă. Și pe lângă toate acestea au și tendința să fie foarte leneșe (stau doar întinse pe pat, eventual pe burtă... iar în timpul showurilor nu prea muncesc. Plinuțele preferă repede repede să treacă la show să scape de chinul acela enorm în care ele își etalează șunculițele în privat.
Anyway, cert este că volumul de muncă cu modelele mai plinuțele este mult mai mare (la nivel de psihic mă refer, motivare). Tocmai din acest motiv fetele mai atletice au mult mai mult succes în webchat.

   
Cât este de important să cunosc o limbă străină?

În videochat treaba este foarte simplă, deși procesul de învățare poate dura chiar și ani de zile pentru unele modele:

 1. Pregătirea (împachetarea) produsului media (make-up, poze, teasere, profile interesante, descrieri, bloguri, etc)
 2. Free-chat-ul - locul unde modelul se prezintă LIVE în fața potențialilor clienți. Aici se lucrează la conversia clienților, din vizitatori în clienți plătitori (1)
 3. Chat-ul privat - locul unde modelul este plătit pentru serviciile pe care urmează să i le ofere clientului. Aici se lucrează la fidelizarea clientului (2)
Vedeți cât e de simplu? În doar 3 pași simpli știm exact ce înseamnă activitatea de videochat în Iași. Dar! Daaaaaaaaaaaaaaaaar: (1) cum îi convertim din vizitatori în plătitori și (2) cum îi fidelizăm? Gândiți-vă că păsărică are fiecare fată, sâni la fel au toate fetele, fund/șolduri/picioare/zâmbete/etc.
Trebuie să înțelegeți că fără comunicare nu există socializare. E fix ca-n vorba aia a românilor: ”bă, frumoasă rău. Dar când a deschis gura îmi venea să fug, că e proastă de bubuie!”. Oricât de muncitoare ați fi, dacă nu știți să comunicați într-o limbă străină e fix degeaba, n-o să aveți decât privaturi scurte, bazate doar pe showul erotic și NU o să faceți performanță!

   
Trebuie să fiu/arăt vulgară în fața camerei pentru a avea succes?

Nu, nicidecum. Trebuie să te îmbraci corect și să te accesorizezi corect.
O femeie cu atitudine vulgară/trashy în fața camerei video nu va atrage decât clienți bădărani și zgârciți, care urmăresc femeile ”ieftine”, care fac de ”toate”. Vor avea și cerințe pe măsură (anal, double, etc). Păi e fix ca în viața reală, dacă umbli prea vulgară pe bulevard vei atrage mii de fluierături și vei scula sute de ”peniși”. Dacă umbli îmbrăcată ca o măicuță cu siguranță nu te va observa nimeni, ori de câte ori te vei plimba pe bulevard. Însă dacă te îmbraci și accesorizezi corect/frumos, cu siguranță vei avea și câțiva care te fluieră, însă o vor face doar cei care nu au ”potențial financiar” (e doar gura de ei). Dar pe lângă puținele fluierături crede-mă că vei suci o grămadă de gâturi ale unor bărbați chiar și însurați, care în sufletul lor vor zice așa: ”asta Da femeie!”.
Tu ce părere ai?

   
Care sunt șansele să ajung filmată pe vreun site porno?

Din nou vom fi mega-sinceri cu tine. Se pot întâmpla astfel de situații, dar să știi că, în 95% din cazuri este vina modelului.
Cum se face treaba asta? Păi e foarte simplu: se folosește una bucată smartphone, clientul îți cere cine știe ce, te filmează și apoi urcă acel filmuleț pe internet.

Dar de ce am spus că în 95% din cazuri este vina modelului? Deoarece în general, clienții ajung să facă astfel de gesturi atunci când sunt prostiți de model. Există modele care sunt atât de naive și speră la 100$ trimiți prin western union de exemplu încât își riscă și conturile, riscă și reputația studioului și-și mai fac și dușmani pe viață. Noi tot timpul le spunem modelelor: NU promiteți nimic din ce nu puteți oferi clienților voștri! De exemplu, dacă nu o să faci niciodată sex anal, atunci nu-i promite sex anal în chatul privat și cu asta basta. Că dacă îi promiți și tu nici măcar nu îi faci, te bucuri atunci pe moment pt 2$, dar pierzi muuult mai mult: pierzi și membrul (fiindcă îți pleacă din privat), primești și vot negativ (rating prost pe site - îți scade nota și apoi pierzi la traffic), riști să pierzi și cei 2$ dacă clientul depune plângere la site cum că nu ai făcut ceea ce ți-a cerut (charge back) și pe deasupra mai și riști să îl enervezi și să te filmeze! Da, totul ține de cauzalitate și consecințe. Dacă te comporți frumos cu membrii tăi, pe lângă că ți-i fidelizezi, îți dau și rating bun și vei fi și sigură că totul e ok atât pe site cât și în general.

   
Trebuie să folosesc jucării pentru adulți pentru a avea succes?

Nu, jucăria sexuală nu este ingredientul secret pentru videochat în Iași, însă îți aduce un avantaj. Dacă o să vii în studioul nostru și o să întrebi colegele cum a fost la ele treaba asta cu jucăria sexuală or să-ți spună cam așa: ”la început toți mă înnebuneau cu toy toy toy ... și m-am dus la Andreea și i-am zis că vreau și eu toy (la ChatLIVE i se zice ”muc cel mic” :) ), că mă înnebunesc clienții de cap. Dar ca să vezi că atunci când mi-a dat toy-ul nu-l mai vroia nimeni, plus că le zic că prefer degetele decât plasticul și mă înțeleg :)”

   
Câte ore recomandați să petrec în fața camerei, online?

Dacă vrei să câștigi bani din videochat în Iași doar așa cât să trăiești, să ai de-o chirie, de mâncare și de vreo ieșire prin club e suficient să petreci în jurul a 4-5 ore online.
Însă dacă vrei să ai venituri mari sau foarte mari din videochat în Iași, trebuie să muncești cel puțin 7-8 ore în fiecare zi. Tocmai de aceea avem loc de muncă special pentru modelele care vor câștiguri foarte mari, unde cerem un minim de 11 ore petrecute online în fiecare zi. E drept, e mai dificil, însă una e să faci 100$ pe zi la program de 5-6 ore și alta e să faci peste 600$ la program de 11 ore, nu?

   
Când se fac mai mulți bani: dimineața, după-amiaza sau noaptea?

Deși acest aspect era mai degrabă relevant acum câțiva ani de zile când site-urile de videochat aveau clienți targetați în câteva țări specifice, în ziua de astăzi toate site-urile de videochat cumpără trafic cam din toate colțurile Terrei și nu prea mai este relevantă întrebarea. Însă noi am observat totuși că cei mai mulți bani se fac atunci când se muncește și în weekend :)

   
Dacă fac videochat în Iași, aș putea să nu mă dezbrac?

Vrei să te mințim sau nu?

Sincer, nu te vom minți! În videochat de cele mai multe ori ajungi să fii dezbrăcată în chatul privat, pentru clientul tău. Nu există o statistică în care să-ți putem garanta că în XX % din cazuri nu o să te dezbraci, deoarece contează foarte mult de abilitățile tale de a suci mintea clientului. Oricât de bine te-am învăța noi, dacă atunci când ai privat te blochezi și nu știi să îl ții de vorbă vei ajunge, cel mai probabil, fie să îți plece membrul din chat și să îți dea o notă proastă, fie să te dezbraci și să îl mai ții o perioadă în privat, atât cât vei putea.
Însă sunt destul de rari membrii pentru care nu te vei dezbrăca niciodată (și de obicei ăștia sunt cei care cheltuie cel mai mult cu tine :D), membrii cu care doar vei vorbi diverse.

Exercițiu de gândire: dacă tu crezi că se pot face bani serioși la videochat în Iași doar din stat de vorbă, de ce nu faci bani din vorbitul pe facebook de exemplu?

   
Câți bani se câștigă din videochat în Iași?

Credem că un subiect mai TABU decât acesta nu există :)
Cel mai corect răspuns la această întrebare este următorul: se câștigă bani pe măsura volumului de muncă pe care îl depune modelul. Un model care muncește zilnic câte 7-8 ore online are cu siguranță câștiguri de cel puțin câteva ori mai mari decât un model care muncește doar 4 ore pe zi. De ce? Ei bine, o să afli de ce atunci când o să participi la training :)

   
Dacă sunt mai timidă, pot avea succes în videochat în Iași?

Evident că da. Sincer nu contează cât ești de timidă sau de ”emancipată”. Secretul succesului în videochat în Iași nu constă în cât de rapid îți dai jos chiloțeii :) Că dacă ăsta ar fi fost secretul, crede-mă că am fi fost campioni la dezchiloțare :)

   
Prietenii și familia mea vor afla ce fac?

Lucrând în studioul ChatLIVE de videochat din Iași îți asigurăm confidențialitatea, atât în ceea ce privește documentele tale cât și în ceea ce privește activitatea pe care o desfășori.
Un lucru este absolut sigur: cât timp lucrezi la ChatLIVE nu vei primi absolut nicio notificare acasă nici din partea noastră (ca și companie) nici din partea site-urilor de videochat. Însă pentru alte studiouri de videochat din Iași nu pot garanta că nu o să primești, întrucât contează foarte mult ce fel de management au și ce fel de contracte au cu modelele lor. De exemplu un sistem care se bazează pe PFA-uri, este foarte posibil să te trezești peste câțiva ani cu datorii la stat de-o să te usture! Însă la ChatLIVE nu o să pățești niciodată așa ceva.
Și să știi că șansele să afle că faci videochat în Iași sunt mult mai mari dacă ai lucra ca model independent decât dacă lucrezi de la un studio, întrucât site-urile obișnuiesc să transmită la sfârșit de ani balanțe ale încasărilor tale (ca model independent) atât către adresa ta din buletin cât și către organizația responsabilă de taxe și impozite din județul tău.

Cât despre riscul de a afla prietenii tăi, indiferent ce ar zice alții, în era digitală în care trăim nu îți poate garanta absolut nimeni că nu poți fi găsită (dacă ești într-adevăr căutată de cineva). Însă să știi că 99% din adresele IP din România pot fi blocate pe site-urile de videochat, tocmai ca să nu poți fi accesată de pe un calculator din România (acest proces se numește blocarea țării / sau a anumitor țări). Însă să știi că există PROXY-uri care pot fi folosite de cei pricepuți în calculatoare și, cu acelea, poți fi găsită mai ușor (Proxy-ul este un IP dintr-o țară străină. Oricine poate căuta pe Google ceva de genul ”free proxy usa” și o să găsească singur site-uri care oferă astfel de proxy-uri)

Dar, dacă te referi de fapt la faptul că ar putea cineva din apropiații tăi să afle din greșeală despre tine (de exemplu să te vadă la TV sau să te găsească pe calculator) atunci nu, te rog fii liniștită, șansele sunt extrem de mici să se întâmple așa ceva.

   
Se poate ca videochatul să îmi afecteze studiile sau următorul job?

În ceea ce privește situația locurilor de muncă în România ești absolut curată, în ideea că nu apare pe nicăieri și în nicio instituție cum că ai avea vreo legătură cu videochatul sau cu pornografia în general.
Însă trebuie să fii dezinvoltă și foarte deschisă la minte. Riscul ca activitatea de videochat în Iași să te afecteze în ceea ce privește studiile sau viitoarele locuri de muncă este strict la fel de mare cu riscul de a se afla cu care iubit/iubiți și în ce perioadă ai întreținut relații intime în tinerețe. Acum poate că nu am dat chiar cel mai bun exemplu, însă te asigur că avem modele care au renunțat la videochat în Iași și lucrează chiar și în țări străine și nu au întâmpinat absolut nicio problemă. Ba una din ele chiar mi-a povestit că i-a spus unui coleg de muncă din Anglia că a fost cam-girl, iar respectivul a avut o reacție de genul ”wow... you are my kind of dream girl”
Evident, dacă ai de gând să urmezi o carieră în politică (în viitor) este mai degrabă recomandat să nu te apuci de videochat în Iași, deoarece la nivel politic se discută cu totul altfel problema în sine.

Întrebările cele mai frecvente despre studioul de videochat ChatLIVE

   
Oferiți transport catre studioul ChatLIVE?

Studio-ul de videochat ChatLIVE din Iași este situat într-un spațiu de birouri, poziționat ultra central, astfel că este accesibil foarte ușor din orice colț al municipiului Iași.
Prin urmare nu, nu oferim servicii de transport pentru modelele ChatLIVE.

Sincer e și un pic ciudat să ai astfel de așteptări de la un job precum videochatul în Iași - unde încasările sunt destul de foarte mari comparativ cu alte joburi din Iași.
E drept, cât vei fi la început, îți putem oferi ceva bani în avans astfel ca să te poți deplasa la locația studio-ului nostru, în cazul în care ești într-adevăr în impas. Însă nu vom oferi transport din câteva motive:

 • jobul în sine este mult prea bănos ca să fie transportul un mega avantaj pentru voi
 • locația studioului este ultra centrală. Înțeleg, dacă studioul ar fi fost undeva prin Valea Lupului sau ceva de genul atunci da, am fi oferit transport, întrucât v-ar fi fost dificil. Dar în situația de față în niciun caz
 • gândiți-vă un pic la intimitate și discreția job-ului. Știți prea bine că bârfa este un sport național în România, iar o mașină care aduce 4-5 fete mega aranjate și coboară cu ele în fiecare zi și la aceeași oră nu dă decât de bănuit bârfitorilor. De ce să nu punem preț pe discreție?

   
Aș putea să fac videochat de acasă?

Echipa ChatLIVE nu se ocupă cu creare de conturi pe site-uri de videochat pentru modele care lucrează de acasă. De ce? Deoarece nu putem ajuta cu absolut nimic modelele care lucrează de acasă, ba încă mai mult, am ajunge să ne ignorăm modelele din studio dacă ar fi să oferim training și suport pentru fiecare model care lucrează pe cont propriu.
Însă dacă ești într-adevăr capabilă să muncești la videochat în cont propriu află că nu e foarte dificil să-ți creezi conturi, te vei putea descurca și singurică.

   
Acceptați cupluri pentru videochat în Iași?

NU! Sub nicio formă nu colaborăm cu cupluri. Studioul ChatLIVE de videochat din Iași angajează doar persoane de sex feminin și nu acceptă nicio formă de cupluri în studio (nu contează că sunt fată-fată).

   
De ce nu sunteți la fel de promovați ca celelalte studiouri din oraș?

De-a lungul anilor de când activăm pe piața studiourilor de videochat din Iași am testat și încercat diverse strategii de marketing, atât reclame video, spoturi pe panouri publicitare, cât și reclame în ziar, pliante, etc. Însă concluzia la care am ajuns în tot acest timp este că, în urma campaniilor de marketing nu atrăgeam decât modele de slabă calitate, modele care se lăsau ”amăgite” de mesajul reclamei, fără un scop real în viață, fără să știe ce-și doresc de la viață în general...
Dar studioul de videochat ChatLIVE Iași nu-și dorește modele ”de viteză”, care dau o tură prin studioul nostru pentru bonusurile de angajare promise în marketing apoi pleacă în alt studio pentru a vâna bonusurile de angajare de acolo și tot așa.
Din punctul nostru de vedere, fiind un studio de videochat în Iași care militează pentru performanță și modele de calitate, preferăm să fim descoperiți/căutați de modele. Astfel, modelele care aplică pentru job videochat în Iași la ChatLIVE, cu siguranță au filtrat deja prin raționament studiourile ”capcană/neserioase” din oraș (și dacă nu au făcut-o deja, le rog să studieze la propriu măcar și site-urile altor studiouri de videochat din Iași, ca să poată face o diferență).
Dacă ești o fată serioasă și muncitoare cu siguranță ne vom da toată silința să te creștem, să te ajutăm să evoluezi financiar în videochat în Iași. Însă dacă te ”mirosim” că ești neserioasă crede-mă că te vom lăsa în pace până vei decide să pleci singurică sau vom decide noi să oprim colaborarea cu tine.

   
Ce fel de bonusuri oferiți?

ChatLIVE este acel studio care, indiferent de model, apreciază și remunerează cele mai importante 3 criterii: loialitatea, seriozitatea și eficiența. În același timp, modelele care nu au aceste calități vor pierde din beneficii, întrucât așa este corect. Iată cum se acordă bonusurile la ChatLIVE:

 • Loialitatea: dacă recomanzi studioul ChatLIVE colegelor sau prietenelor tale (cu bune și cu rele, că nimeni nu e perfect), pentru fiecare alt model care se angajează la ChatLIVE ca urmare a recomandărilor tale, te răsplătim, la alegerea ta, fie cu o sumă de bani pe loc, fie te facem ”acționar” la ChatLIVE, astfel că o să primești un anumit procent din încasările prietenei (prietenelor) recomandate de tine
 • Seriozitatea: dacă ești un model care se ține de programul de lucru, îți faci minimul de ture și de ore lucrate și ne demonstrezi că ești un model serios, la sfârșitul fiecărui payment îți vom aplica o bonificație de motivare pentru seriozitate
 • Eficiența: la ChatLIVE avem pregătit special pentru tine un sistem de recompensare al modelelor care sunt eficiente, bazat pe praguri de câștiguri care se pot depăși foarte ușor de către orice model care lucrează eficient și optim
Orice model care nu este măcar unul serios își pierde dreptul la orice bonificație, indiferent de încasările acestuia. Nu folosim sistem de penalizări, însă modelelor care nu sunt corecte li se resetează statisticile la 50% și pierd orice formă de bonus de care ar fi putut beneficia dacă ar fi fost corectă.

Pe lângă cele de mai sus, ChatLIVE acoperă chargeback-urile de pe unele site-uri (dacă modelul a lucrat corect).

   
Ce fel de contract de muncă voi avea?

Contractul de muncă pe care îl vom semna este de trei tipuri, în funcție de tipul de colaborare pe care o decizi cu noi:

 • Pentru modelele ChatLIVE: contractul de muncă se semnează pentru o perioadă nedeterminată de timp, iar în contractul de muncă vei avea o normă de 20 ore de muncă pe săptămână. După o perioadă de timp conducerea echipei ChatLIVE va decide dacă te va promova la 30 ore pe saptămână sau chiar 40, în funcție de seriozitatea și disponibilitatea ta.
 • Pentru modelele DE TOP ale ChatLIVE: contractul de muncă se semnează tot pentru o perioadă nedeterminată de timp, cu o normă de lucru stabilită la 40 de ore sătămânal. Față de contractul de muncă al celorlalte fete, acesta va conține un articol adițional în care specificăm o perioadă minimă de colaborare, pe care o stabilim de comun acord în funcție de cheltuielile pe care le vom avea cu respectivul model (înfrumusețare, promovare, brand, etc). Perioada minimă impusă va fi una stabilită astfel încât să putem amortiza investiția înițială
 • Pentru ajutorul de model, trainer, admin, etc: avem contracte de muncă separate, unde stipulăm exact activitatea și atribuțiile fiecăruia în parte

Atenție: întrucât activitatea de videochat NU EXISTĂ (ca și meserie) în codul muncii, pe contractul de muncă nu va fi menționat nicăieri cuvântul videochat sau orice altă formă care să aibă legătură cu activitatea de videochat în Iași. Am ținut să menționez acest aspect ca să știți pentru voi că e absolut în siguranță să arătați acest contract de muncă chiar și părinților de exemplu, fără să vă fie frică de vreo eventuală problemă.

Și încă un aspect foarte important: ChatLIVE asigură plata tuturor taxelor și impozitelor care țin de contractul de muncă. NU vă oprim absolut niciun leu pentru cartea de muncă, deși marea majoritate a studiourilor din România taxează modelele pentru cartea de muncă separat.
De ce procedăm așa? Fiindcă ne place să fim corecți!

   
Ce fel de fete lucrează în studioul ChatLIVE?

În echipa ChatLIVE de obicei vei găsi fete emancipate, zâmbitoare. Deși la început cam toate au fost (ușor) timorate, speriate... văzând că lumea aceasta a videochatului nu este chiar bau-bau, s-au eliberat de frică și de emoții, lăsând astfel la suprafață fix ceea ce le reprezintă și le face să fie unice: jovialitate, carismă și respect reciproc.

   
De ce aș alege studioul ChatLIVE?

Credem că cel mai important atu al nostru este acela că suntem foarte corecți, și nu cred că există vreun om care să își dorească să lucreze la o companie unde este mințit, nu-i așa? Că și minciuna, să știți că are picioare scurte. La un moment dat se află, iar când se află... e de rău.
Dar, pe lângă faptul că suntem corecți, suntem și ași în ceea ce înseamnă videochat în Iași.
Avem și defecte, nu vă faceți iluzii. Cel mai mare defect al nostru (și am discutat de foarte multe ori atât cu modelele noastre cât și cu alți owneri de studiouri) este acela că nu facem management în adevăratul sens al cuvântului, că nu suntem severi. Sunt modele care au plecat din studioul nostru unde nu erau stresate și nici forțate să stea online și lucrează în alte studiouri unde programul mult mai strict le este, de fapt, benefic. Însă nu e asta o problemă, noi ajungem să colaborăm cu modele responsabile, care își cunosc atribuțiile și știu foarte bine care este partea lor din treabă. Până la urmă, ori o facem pe-a paznicii ori facem videochat în Iași, nu?

   
Ce anume se întâmplă în fața camerei, când lucrez?

Această întrebare este mult prea complexă pentru a putea da răspunsul potrivit aici, deoarece mi-ar lua zeci de pagini ca să pot descrie tot ce se poate întâmpla în fața camerei. Dar o să încerc să explic cât mai concis și cât mai pe scurt: în linii mari te afli singură într-o cameră spațioasă, îmbrăcată corespunzător și un pic provocator, întinsă într-o poziție care să te avantajeze pe un pat mare, comfortabil. În fața ta ai 1 sau 2 camere video, unul sau două calculatoare și 2 monitoare pe care lucrezi.
Inițial vei intra în chatul gratuit (free chat). Acolo o să fii admirată de zeci, sute și chiar mii de posibili clienți. Treaba ta în acest moment este să cucerești măcar pe unul din membri folosind diverse tertipuri femeiești (tease, dans, măngâieri, muzică, voce suavă, mișcări lascive), combinate cu diverse tehnici de comunicare, de manipulare verbală. Scopul final este de a-i atrage pe cei pe care îi cucerești în sesiunea de chat privat (private chat) unde vei fi doar tu și clientul plătitor.
Acum, în chatul privat treaba devine tricky. Dacă în freechat trebuia să îl convingi să intre in chat privat, acum că l-ai convins, trebuie să îl faci să-ți stea cât mai mult timp în privat (deoarece aici se adună banii). Ce anume se întâmplă în chatul privat este strict treaba ta și știi doar tu și clientul tău, atât!

Și ca să înțelegi din o întrebare retorică ce anume se petrece în privat, uite răspunde-mi tu la această întrebare: ”tu ce faci seara cu iubitul tău?”. E clar că nu faceți sex în fiecare seară câte 6-7 ore, nu? Dar poate vă place să umblați complet dezbrăcați prin cameră, nu? Dar poate îți cere să îți vadă sânii, nu? Sau fundul, sau păsărica, sau poate vrea să te îmbraci în pantalonii ăia scurți ai tăi, că știe el că ți se vede fundul foarte apetisant... sau poate vă uitați la un film, sau beți un vin roșu, sau poate doar jucați rummy.
Indiferent care din ”poate” este, e fix treaba ta ce faci cu iubitul tău, nu?

   
Mă puteți ajuta să îmi iau casă sau mașină ?

Da, ChatLIVE te ajută să îți îndeplinești visele.
Nu-ți închipui că facem cadou fiecărei angajate câte o casă și câte o mașină, doar nu suntem câștigători la Lotto. Însă fetele muncitoare și cu rezultate deosebite au avantajul de a fi susținute financiar pentru a dobândi credite fie pentru mașină (leasing) fie pentru casă (prima casă) sau alte bunuri de uz casnic.

   
Îmi puteți spune cu ce fel de site-uri lucrați?

Această întrebare o pun de obicei fetele care au mai lucrat deja la alte studiouri de videochat în Iași. Din respect pentru confidențialitatea modelelor cu care lucrăm deja, nu o să enumăr aici site-urile cu care avem contract, însă vă asigur că site-urile sunt mari, cu traffic constant de membri și cu clienți vorbitori de limba Engleză sau Franceză.

   
Ce așteptări aveți de la modele?

În Iași treburile au degenerat foarte mult în ultimii ani și asta în mare se datorează unor studiouri de videochat din Iași (și nu dau nume că nu e frumos) care pur și simplu au stricat piața muncii, în ideea că au lansat pe piață niște minciuni și aberații atât de grosolane încât modelele (vechi sau noi) sunt totalmente debusolate.
Din punctul nostru de vedere, așteptările s-au schimbat mult în ultimii ani, tocmai din cauza celor menționate mai sus. Cele mai mare așteptări de la modelele de astăzi sunt: să fie serioase, să fie muncitoare, să știe limba Engleză la un nivel măcar mediu și să aibă foarte multă răbdare. De ce am subliniat partea cu răbdarea? Din cauză că promisiunile unor mega-câștiguri din videochat pe care le fac unele studiouri de videochat din Iași fac ca modelele să fie repezite și nerăbdătoare, care se așteaptă la câștiguri imense încă din prima zi. Da, e adevărat că se câștigă sume mari și foarte mari din videochat în Iași, însă niciodată din primele zile de muncă! Câștigurile din videochat sunt progresive, de la o zi la alta trebuie să fie o creștere, de la o perioadă la alta la fel, să existe o creștere... dar nimic din acestea nu vor exista dacă modelul nu este răbdatăr și muncitor! Câștigurile unui model la videochat în Iași cresc odată cu popularitatea acestuia. Cu cât modelul devine din ce în ce mai popular, cu atât îi cresc mai mult și mai mult încasările. Cum popularitatea nu o poți dobândi peste noapte, așa nici câștigurile foarte mari.

   
Pot să vin doar o zi două să văd dacă mă pot adapta stilului de muncă?

Acest aspect îl vom discuta la interviu, dar în principiu da, se poate.
Nu vom accepta astfel de tentative însă din partea modelelor care sunt varză la capitolul limbi străine sau care nici măcar nu știu să folosească un calculator, și știți de ce? Deoarece e clar că n-or să priceapă mare lucru într-o singură zi de videochat în Iași și nu s-ar merita de nicio culoare să pierd timp prețios pentru a satisface curiozitatea unei persoane.

   
În legătură cu igiena, ce-mi puteți spune despre curățenia din studio?

În studioul ChatLIVE punem mare accent pe curățenie și igienă, deși sunt câteva modele care nu o prea apreciază și se simt mult prea ”ca acasă”.
Fiecare model are vestiarul propriu unde își depozitează lucrurile personale. Fiecare model are tastatură și mouse propriu, astfel ca folosirea acestora să fie igienică.
Lenjeriile, husele, cuverturile se igienizează ori de câte ori este nevoie, iar curățenie în studio se face zilnic. De asemeni, toaletele angajaților sunt și ele igienizate și dezinfectate corespunzător.

Dar cel mai important este că interzicem cu desăvârșire showurile neigienice. Am auzit că prin alte studiouri li se dă voie modelelor să facă show-uri ce implică urină de exemplu, care la noi sunt interzise cu desăvârșire și se penalizează cu toată valoarea încasărilor și terminarea imediată a contractului acelui model!

   
Cum sunt structurate turele de lucru la ChatLIVE?

Turele pe care se lucrează în studioul de videochat ChatLIVE din Iași sunt structurate astfel:

 • Modele videochat
  • Dimineață: 06:00 - 13:00
  • După-amiază: 13:00 - 21:00
  • Noapte: 21:30 - 05:30
 • Modelele de top
  • De zi: 06:00 - 18:00
  • De noapte: 18:00 - 06:00
 • Admini/traineri. Funcție de responsabilitatea lor (dacă pentru modelele normale sau pentru modelele de top, au programul de lucru fix ca acestea + încă o oră, întrucât trebuie să ajungă la studio înaintea modelului și să plece după model.
 •    
  Oferiți plăți în avans în studioul ChatLIVE?

  Cu siguranță. Acum să știți că treaba asta cu plățile în avans trebuie să fie și ceva făcut în limita bunului simț. Nu-i problema de banii în sine, că doar sunt tot ai tăi (ca și model). Problema este că, atunci când se virează contravaloarea încasărilor tale, ai toate șansele să nu mai înțelegi mare lucru din bani, și vă spun și de ce: una este să primești dintr-un foc 5000 de lei și să te poți bucura de ei, și alta e să primești azi 1500 că-ți trebuiesc pentru chirie, peste 2 zile 500 că ai de plătit curentul, peste alte 2 zile încă 1500 fiindcă ai de plătit rata la mașină... și la sfârșit de perioadă te trezești că mai ai de luat doar 1500 lei. Creți-mă că o să aveți un mic gust amar... una e să primești 5000 și alta e să primești 1500.

  Vrei o colaborare? Depune CV-ul online.

  Îți mulțumim că ne vizitezi site-ul, că îți faci astfel o idee despre noi și despre activitatea de model la videochat în Iași. Însă numai dacă vei veni la un interviu vei putea înțelege mai bine despre ce e vorba în videochat la Iași.