Despre echipa studioului de videochat ChatLIVE din Iași

Interviu pentru job videochat în Iași, la ChatLIVE

Știm deja că ți-e frică de acest moment, de emoțiile jobului în sine, de faptul că e un job strict destinat persoanelor adulte. Știm deja că te-ntrebi dacă o să afle sau nu cineva că vrei să faci videochat în Iași. Știm și că ți-e frică de necunoscut.
Dar știi ce mai știm? Știm că o să fii mega fericită, că o să-ți permiți o mașină proprie din banii de la videochat, poate și o casă... și că n-o să mai duci grija zilei de mâine.

1

INTERVIUL

2

Angajarea

3

Ședința foto

4

Trainingul inițial

5

Prima zi de lucru

Activitatea de <b>videochat în Iași</b> NU este prostituție și (cel puțin<b> studioul </b>de<b><b> videochat</b> </b>ChatLIVE din Iași) NU este condusă de pești (pimps).

Da, deja ți-e frică de interviu, nu-i așa? :)

După cum vezi în imaginea de mai sus îți poți imagina și singurică faptul că videochatul în România este o activitate văzută prost (ca și imagine cel puțin). Deși lumea ne consideră în linii mari drept ”traficanți de femei” sau ”pești online”, echipa studioului de videochat ChatLIVE nu arată deloc ca în imaginea de mai sus, ci e mult mai simplă. Șefii studioului de videochat ChatLIVE din Iași nu sunt o echipă de gangsteri sau interlopi, ci oameni simpli, soț și soție:

 • Sebi se ocupă de site, de imaginea studioului, de echipamentele tehnice din studio, de servere, etc.
 • Andreea însă se ocupă de tot ce ține de fetele care fac videochat la ChatLIVE și managementul de personal: interviuri, training, fotografie și make-up.

Dar stai liniștită, și nouă ne e frică de întâlnirea cu tine, întrucât nu te cunoastem, nu-i așa? Poți fi vreun psihopat care se dă drept femeie de exemplu, nu crezi? Și să știi că oricât de mult ne-am dori noi ca videochatul să fie exclusiv o afacere doar pentru femei, trebuie și o mână de bărbat în casă, nu-i așa? Doar nu credeți că studiourile de videochat sunt într-adevăr exclusiv feminine, nu? Așa că. de ce sã te mint?

Unde anume vom ține interviul?

Inițial relația de încredere între noi este zero barat. Noi nu știm absolut nimic despre tine iar tu nu știi absolut nimic despre studioul de videochat ChatLIVE. E absolut normal să nu avem încredere unul în altul din start. Întrucât ne pasă foarte mult de confidențialitatea și siguranța fetelor cu care colaborăm deja, trebuie să înțelegi că nu voi periclita siguranța lor nici măcar pentru Regina Maria.
Prin urmare, prima noastră întâlnire va avea loc într-un loc public pe care îl vom alege de comun acord (de obicei merg cu fetele noi la pizzeria Mamma Mia, deoarece e aproape de studio-ul nostru).
Aici vom savura o cafea sau un suculeț și ne vom da toată silința să ne cunoaștem reciproc. Eu voi încerca să-mi dau seama dacă poți fi compatibilă cu colectivul actual și ce calități/aptitudini ai, iar tu vei afla răspunsuri la toate întrebările pe care le vei avea despre jobul de model la videochat în Iași și despre studioul de videochat ChatLIVE.

Deși ești liberă să vii însoțită de prietenul/iubitul/soțul tău la interviu, prezența lui în discuțiile noastre este strict interzisă (cu tot respectul cuvenit). Da, sunt de acord să vii cu el ca să mă vadă și să se asigure că nu te mănânc, dar atât! În rest, ce discutăm noi este strict treaba noastră întrucât tu vei lucra cu noi, nu el!

Ce detalii vom încerca să aflăm de la tine?

Dacă am acceptat să ne întâlnim la un interviu înseamnă că avem locuri vacante pentru job-ul de model la videochat în studioul de videochat ChatLIVE din Iași și știm exact ce fel de model videochat căutăm. Nu, NU angajăm pe oricine ne bate la ușă.
Pentru echipa studioului de videochat ChatLIVE din Iași, candidatul ideal pentru jobul de model videochat are următoarele calități:

 • Cunoaște limba Engleză la un nivel măcar mediu. (Limba Franceză este un avantaj)
 • Are un aspect fizic plăcut și armonios
 • Îi place să danseze (eventual la nebunie)
 • Știe că un zâmbet luminează chiar și cel mai întunecat suflet
 • Poate lucra fără probleme la program de 8 ore pe zi
 • Este o femeie serioasă, disciplinată, punctuală și cu o igienă corporală deosebită
 • Este o femeie cerebrală


Oare tu ești următorul model ChatLIVE?

Ce întrebări trebuie să pui tu dacă vrei să te angajezi la videochat în Iași?

Este foarte important ca tu - în calitate de viitor model la un studio de videochat în Iași - să fii absolut convinsă că ai făcut alegerea corectă. Dacă nu ești convinsă sau ai dubii, nu te mai apuca. Ce credem noi că ar trebui să afli înainte de interviu și chiar din discuțiile de la interviul pentru job videochat în Iași? Iată o listă cu cele mai importante 10 ”probleme” la care ar trebui să primești răspunsuri:

 1. Forma de legalitate a studioului (SRL / IF / PF / SA / sau fără formă legală de activitate)
 2. Tipul de colaborare cu modelele (dacă prin cărți de muncă sau PFA-uri sau contracte civile sau poate nu fac absolut niciun fel de contract)
 3. Tipul de plată a comisioanelor din incasări (zilnic / săptămânal / bilunar sau lunar, etc)
 4. Procentele reale comisionate în studioul respectiv
 5. Sistemele de bonusare și recompensare
 6. Sistemele de evaluare a performanțelor, securitatea și protecția muncii
 7. Sistemul de monitorizare a performanțelor
 8. Sistemul de lucru și training
 9. Detalii de finețe despre activitatea de videochat (dacă sunt sau nu obligatorii jucăriile sexuale, etc)
 10. Informați-vă pe internet despre studio-ul respectiv. Recomand să folosiți pe Google expresii de genul ”cât de serioși sunt cei de la chatlive” sau ”ce știți despre chatlive”, etc.


Deși am descurajat multe modele de-a lungul timpului prin expresia: ”măsoară de zece ori și taie odată” credem totuși că am luat o decizie bună. Situația în sine este mult prea simplă ca să ne ascundem după deget: ori ești dispusă să faci videochat în Iași, ori nu ești. NU există cale de mijloc. Dacă ești prea fricoasă NU o să poți face performanță în videochat, deoarece videochatul în Iași cere sacrificii și multă muncă (ca orice job de altfel). Dar dacă ești muncitoare, îndrăzneață și dezinhibată, atunci ești numai bună pentru videochat în Iași, la ChatLIVE Studio :)

OK, toate bune și frumoase. Suntem sau nu compatibili?

Dacă ne placem reciproc, acum e momentul să-ți prezint studioul de videochat ChatLIVE din Iași.
După ce voi achita nota de plată, ne vom deplasa amândouă (fără iubit/amant/etc - sorry) să-ți prezint studioul ChatLIVE.

În studioul de videochat din Iași îți voi prezenta echipa care este în acel moment acolo (viitoarele tale colege, adminii, trainerii, etc), apoi îți voi arăta camerele noastre și cum sunt ele amenajate, vestiarele, echipamentele cu care lucrăm, bucătăria, băile, etc... tot.
Dacă îți place și studioul și crezi că vom face echipă bună, vom trece la pasul următor: integrarea în echipa ChatLIVE.

» Pasul următor, angajarea