Ofertă angajare videochat pt perioada 15-31 martie 2019

Garantăm venituri de minim 4000 de LEI lunar modelelor care aplică pentru jobul de model în studioul nostru până la 31 martie 2019.

Iată 3 motive pentru care trebuie să alegi studioul ChatLive

Cel mai bun training!

Suntem recunoscuți atât în România cât și în străinătate pentru calitatea trainingului pe care-l oferim modelelor noastre.

ChatLive nu învață doar trainerii interni tainele videochatului. Noi educăm modelele și le comunicăm absolut toate secretele videochatului pentru a asigura încasări mari și o evoluție naturală a modelului.

Într-adevăr site-ul nostru preferat este LiveJasmin deoarece știm să facem bani pe LiveJasmin, iar banii sunt mulți dacă lucrezi corect. Însă colaborăm și cu alte site-uri cum ar fi StripChat, Chaturbate, MyFreeCams sau XLoveCam. De altfel suntem singurul studio din lume care a primit vreodată un premiu onorific din partea site-ului XLoveCam 🙂

Alege succesul!

Contactează-ne acum!

Cele mai luxoase camere din Iași!

La sfârșitul lui 2018 am renovat studioul și ne mândrim în acest moment cu cele mai luxoase și frumoase camere din Iași.

Investițiile noastre au fost, în medie, de aproximativ 5000 euro per cameră. Și aici nu luăm în calcul aparatura tehnică.

Paturile sunt foarte mari, confortabile, fiecare cameră este dotată cu dulapuri și tot ce este necesar astfel ca modelul să lucreze în condiții excelente!

Alege luxul!

Contactează-ne acum!

Ne axăm în special pe LiveJASMIN!

LiveJASMIN este site-ul de videochat pe care îl preferăm. De ce?

Deoarece site-ul în sine și stilul nostru de lucru fac, deopotrivă, ca modelele să genereze încasări în medie de minim 3000$ la fiecare 2 săptămâni, fără ca acestea să fie nevoite să se dezbrace în chat public (free) cum se întâmplă pe alte site-uri (Chaturbate, MyFreeCams, Stripchat, Cam4, etc)

E drept, nu orice model se poate acomoda cu cerințele LiveJASMIN. Tocmai din acest motiv colaborăm și cu alte site-uri, cum ar fi StripChat, Chaturbate, MyFreeCams sau XLoveCam.

Nu mai sta pe gânduri, contactează-ne pe WhastApp acum!

Programează-te la interviu.

  • Pentru că-ți garantăm venituri mari, minim 4000 de lei lunar!
  • Pentru că suntem un studio serios, cu vechime, care te va respecta!
  • Pentru că ne dorim să colaborăm cu fete deștepte, serioase și ambițioase!

Și pentru că viața nu trebuie trăită de pe o zi pe alta. Suntem capabili din toate punctele de vedere să te ajutăm să evoluezi!

Alege studioul câștigător!

Scrie-ne pe WhatsApp la 0752 177 277

Start typing and press Enter to search