Despre cel mai eficient studio de videochat din Iasi

De ce suntem un studio de videochat EFICIENT?

ChatLive este cel mai eficient studio de videochat din Iasi deoarece:

  • trainingul pe care il oferim este de cea mai buna calitate. Insa cel mai important aspect intr-o colaborare este momentul in care modelul respecta punct cu punct sfaturile pe care le oferim. Daca modelul zice ca noi dar va continua sa faca asa cum o duce capul, nu putem face performanta.
  • site-urile cu care colaboram sunt printre cele mai performante. E drept, bani se pot castiga si fiind goala in freechat pe site-uri freemium (myfreecams, chaturbate, stripchat, etc) insa daca doresti sa faci cu adevarat bani seriosi fara sa abuzezi de corpul tau, ai nevoie de o echipa de oameni care sa te ghideze corect pe site-uri precum LiveJasmin, Streamate sau XLoveCam.
  • sesiuni foto si video de exceptie. Pentru un real succes in videochat, fiecare model are nevoie de sesiuni foto si video periodice. In majoritatea studiourilor de videochat din Iasi nu vei beneficia de poze si video-uri, deoarece fie nu au personal pt foto si editare, fie prefera site-urile freemium unde pozele nu reprezinta un atu.
  • programul de lucru este deopotriva flexibil dar in acelasi timp serios. Da, iti vei alege propriul tau program de lucru, functie de nevoile si disponibilitatea ta. Insa odata ales, vei face performanta doar mentinand cu strictete acel program de lucru.

Seriozitatea si disciplina sunt reteta succesului!

Videochatul s-a schimbat in ultimii ani. Bani se castiga la fel de multi, ba chiar mia multi decat in anii precedenti, insa cerintele care trebuie respectate sunt cumva diferite.

Poti deveni un model de videochat mediocru (castiguri medii de 1000-2000$ lunar) ceea ce nu e neaparat rau, insa recomandarea noastra este sa te axezi pe a deveni un model de videochat de succes, sa aspiri spre TOP. De ce? Deoarece nu vei face videochat toata viata si implicit nu-ti vei dori un job la videochat doar ca sa traiesti de pe o luna pe alta, ci ca sa-ti construiesti o casa, sa-ti indeplinesti niste vise.

Si ca sa fii un model de succes trebuie sa alegi atat studioul de videochat care se axeaza pe calitate (de exemplu, noi) dar si sa fii dispusa sa inveti mult intr-un timp scurt, ca sa evoluezi financiar de la o luna la alta.

Noi stim reteta succesului. Insa avem nevoie de tine, de personalitatea ta, de spiritul tau si mai ales de dorinta ta de a evolua.

PE SCURT

  • Oferim gratuit TRAINING si SFATURI pentru modele de succes
  • Executam sedinte foto si video de exceptie, oricat de des este necesar, gratuit
  • Avem relatii apropiate cu site-urile cu care colaboram
  • Oferim conditii de munca intr-un mediu placut, lipsit de stres, intr-un colectiv MIC dar UNIT si cu principii/idealuri similare
  • Totul este legal si transparent
  • Dar fara munca si seriozitate, nu vom reusi!

Vrei sa devii un model cu incasari fabuloase?

Scurt istoric al studioului

Suntem pe piata studiourilor de videochat din Iasi inca din 2008, desi am studiat acest domeniu inca din 2005-2006.

Sebi – director general, responsabil training si dezvoltare personala.

Andreea – manager, fotograf si make-up artist profesionist, trainer si model de videochat.

Astia suntem noi. Vei putea cunoaste restul echipei doar in situatia in care vom colabora; suntem oameni in primul rand, de cele mai multe ori suntem prea inimosi intrucat empatizam foarte mult cu voi (modelele). Ne dorim sa lucram cot la cot cu persoane de sex feminin, dornice de a evolua financiar.

Respectul in studioul ChatLive este reciproc. Modelele sunt tratate ca si parteneri ai nostri, nu le privim niciodata de sus sau cu superioritate. Ne respectam unii pe altii si facem performanta!

Start typing and press Enter to search