Sună-neInterviu

Diferente intre concepte si diversele forme de lucru la videochat

Deşi fiecare este liber să-şi conducă afacerea (sau familia) după bunul plac (până la urmă, aşa procedăm şi noi), se pare că piaţa studiourilor de videochat din Iaşi duce o luptă acerbă pe partea de recrutare. Astfel:

 • o mare parte din studiouri oferă transport. Chiar nu înţelegem de ce unele fete preferă să fie luate cu autobuzul şi duse la muncă, ca pe vremea răposatului Ceauşescu când lumea era dusă la colectiv.
 • o altă mare parte din studiouri oferă plata la zi. Tu, ca model (şi ai auzit cu siguranţă fel şi fel de poveşti) poţi câştiga 20 de lei într-o zi sau 200 sau 400 sau câţi or fi ei. Dar ca model începător, slabe şanse să ai câştiguri imense în primele zile ca model. Cu ce te încântă acea plată la zi? Că-ţi oferă garanţia că nu te ţepuieşte nimeni de bani?
 • o altă parte din studiouri oferă toate acele zeci de bonusuri, care vin împachetate frumos sub diverse forme: fie salar garantat, fie bonus dacă te prezinţi la interviu, fie bonus de angajare, fie bonus săptămânal, etc.
 • cazare, make-up, mâncare, cafea, tampoane, etc etc

Deşi fiecare strategie de marketin are rolul şi efectele ei, ChatLive caută:

 • fete ambiţioase care preferă să câştige bani astfel încât să-şi cumpere propria maşină (decât fete care vor plimbate cu autobuzul/microbuzul)
 • fete ambiţioase care preferă să-şi cumpere o casă decât să le ofere careva cazare în vreun apartament împreună cu alte 2-3-5 colege în acelaşi spaţiu.
 • fete deştepte care să înţeleagă că un bonus de 1000 de lei la angajare şi lucrul cu o echipă care o consideră carne de tun nu se compară cu încasările reale dintr-un studio de videochat eficient

Majoritatea studiourilor de videochat din Iaşi au transformat modelele în persoane iresponsabile. Noi însă ne dorim campioane!

Seriozitatea şi disciplina sunt reţeta succesului!

Videochatul s-a schimbat în ultimii ani. Bani se câştigă la fel de mulţi, ba chiar mai mulţi decât în anii precedenţi, însă cerinţele care trebuie respectate sunt cumva diferite şi mai drastice.

Poţi deveni un model de videochat mediocru (câştiguri medii de 1000-2000$ lunar) ceea ce nu e neapărat rău, însă recomandarea noastră este să te axezi pe a deveni un model de videochat de succes, să aspiri spre TOP. De ce? Deoarece nu vei face videochat toată viaţa. Şi dacă tot te-ai gândit să faci videochat, măcar trage tare să-ţi faci o casă şi o viaţă bună de pe urma acestui job. Dacă doar vrei să trăieşti de pe o lună la alta, poţi oricând opta pt un orice alt job, cu salariu fix.

Şi ca să fii un model de succes trebuie să alegi atât studioul de videochat care se axează pe calitate (adică noi) dar şi să fii dispusă să înveţi mult într-un timp scurt, ca să evoluezi financiar de la o lună la alta.

Noi ştim reţeta succesului. Însă avem nevoie de tine, de personalitatea ta, de spiritul tău şi mai ales de dorinţa ta de a evolua, de a deveni o campioană.

PE SCURT

 • Facem videochat într-un mod unic, diferit. De preferinţă non-adult.
 • Oferim gratuit TRAINING şi SFATURI de calitate pentru modele noastre
 • Executăm şedinţe foto şi video de excepţie, oricât de des este necesar, gratuit
 • Avem relaţii apropiate cu site-urile cu care colaborăm
 • Oferim condiţii de muncă într-un mediu plăcut, lipsit de stres, într-un colectiv MIC dar UNIT şi cu principii/idealuri similare
 • Totul este legal şi transparent
 • Camere de lucru impecabile, decoruri de lux
 • Aparatură şi tehnică de excepţie
 • O echipă de oameni foarte bine pregătiţi, cu experienţă reală în videochat
 • Bonusuri de performanţă
 • Procent negociabil la interviu (şi renegociabil în fiecare an)

Vrei sa devii un model cu incasari fabuloase?

De ce suntem un studio de videochat EFICIENT?

Concept şi abordare unic, diferit.

Videochatul nu mai este acel subiect tabu de acum câţiva ani de zile. Ok, nu e (încă) agreat, dar lumea ştie foarte multe despre videochat, iar părerile sunt diferite. Cum de altfel şi studiourile de videochat din Iaşi au tactici şi abordări diferite ale aceluiaşi job.

Majoritatea studiourilor de videochat din Iaşi lucrează pe site-uri de freechat (chaturbate, myfreecams, bongacams, etc), site-uri unde modelele îşi desfăşoară activitatea de model mai ales în freechat, un loc unde indiferent dacă ai bani sau nu, ai ocazia să vezi modelul dezbrăcat fără niciun efort.

Deşi tehnica lor de lucru este eficientă (din prisma faptului că se fac bani şi în acest stil de lucru), la ChatLive însă abordăm videochatul diferit.

ChatLive este cel mai eficient studio de videochat din Iasi deoarece:

 • trainingul pe care il oferim este de cea mai bună calitate. Analizăm atent fiecare model în parte, îi acordăm atenţia cuvenită pentru a se dezvolta, ne dedicăm timpul pentru a duce modelul în pragul în care va şti să facă aproape orice fără ajutor.
 • site-urile cu care colaborăm sunt premium (unde ai voie conform regulamentului să te dezbraci doar în privat, când membrul plăteşte). Site-urile noastre preferate sunt LiveJasmin şi XLoveCam.
 • sesiuni foto şi video de excepţie. Pentru un real succes în videochat, fiecare model are nevoie de sesiuni foto şi video periodice. În majoritatea studiourilor de videochat din Iaşi nu vei beneficia de poze şi video-uri, deoarece fie nu au personal pt foto şi editare, fie preferă site-urile freemium unde pozele nu reprezintă un avantaj/necesitate.
 • programul de lucru este deopotrivă flexibil dar în acelaşi timp serios. Da, îţi vei alege propriul tău program de lucru, funcţie de nevoile şi disponibilitatea ta, şi funcţie de disponibilitatea în studioul nostru. Însă odată ales un program de lucru, vei face performanţă doar menţinând cu stricteţe acel program.

Scurt istoric al studioului

Suntem pe piaţa studiourilor de videochat din Iaşi încă din 2008, deşi am studiat acest domeniu încă din 2005-2006.

Sebi – director general, responsabil training, dezvoltare personală şi dezvoltare.

Andreea – manager, fotograf şi make-up artist profesionist, trainer principal.

Aceştia suntem noi, ownerii studioului. Vei putea cunoaşte restul echipei doar în situaţia în care vom colabora; suntem oameni în primul rând, de cele mai multe ori suntem prea inimoşi întrucât empatizăm foarte mult cu voi. Ne dorim să lucrăm cot la cot cu fete dornice de a evolua financiar.

Respectul în studioul ChatLive este reciproc. Modelele sunt tratate ca şi parteneri ai noştri. Ne respectăm unii pe alţii şi facem performanţă!

Start typing and press Enter to search