Cum devii model videochat la studioul ChatLive din Iasi?

Totul este super simplu. Poti fi model videochat in doar cateva ore daca asta iti doresti.

In primul rand, vom discuta la interviu toate aspectele legate de viitorul tau loc de munca la videochat si tot ce implica aceasta miscare (detalii despre videochat, discutii despre legalitatea jobului, discutii despre contract, plati, etc).

Apoi, vom discuta despre viitorul tau. Daca doar doresti sa incerci acest job si nu esti sigura daca se merita, vom stabili o sedinta foto (unde vom face cateva poze decente) apoi iti vom pregati cateva conturi pe site-uri astfel cat sa poti incerca acest domeniu.

Daca iti doresti sa castigi bani multi din videochat, vom incepe aceasta activitate cu mult mai multa atentie, deoarece activitatea e un pic mai dichisita daca iti doresti sa faci performanta.

Ce zici, nu-i asa ca pare simplu? Te asiguram ca si este, mai ales atunci cand ai in spate o echipa de oameni care te vor ajuta sa evoluezi 🙂

 1. Interviul pt noul tau job la videochat

Scopul unui interviu este acela de a determina daca suntem compatibili din punct de vedere angajator – angajat.

Noi trebuie sa constatam daca vei fi un bun candidat in firma noastra din toate punctele de vedere:

 • social – trebuie sa fim convinsi ca te vei integra in echipa de modele care lucreaza deja in studioul ChatLive.
 • pregatire profesionala – trebuie sa depistam daca esti capabila din punct de vedere profesional pentru jobul de model la videochat (cunostinte de utilizare computer, navigare pe internet, limbi straine, aspect fizic ingrijit.
 • compatibilitate cu domeniul in care activam: videochatul.

Tu deopotriva trebuie sa depistezi daca esti compatibila cu noi si daca suntem echipa care te va ajuta sa iti indeplinesti scopurile financiare:

 • trebuie sa descoperi daca te poti intelege cu noi ca si entitate
 • trebuie sa afli detalii despre job si despre ceea ce presupune acest job
 • trebuie sa decizi daca vrei sa faci sume mari de bani din aceasta activitate sau doar bani de club, etc

 1. Sedintele foto si video

Sedintele foto au rol foarte important in videochat.

Trebuie sa faci cate o noua sedinta foto de fiecare data cand iti schimbi look-ul (de ex cand treci de la par lung la scurt, sau cand nu mai esti blonda ci roscata, etc) dar si atunci cand ai tinute (sau lenjerii noi), moment cand e indicat sa-ti publici poze in noile tinute, ca sa te faci cunoscuta cu acestea in randul membrilor tai.

Functie de site-urile pe care vei lucra, sedintele foto vor fi mai pretentioase sau mai simple.

De exemplu pentru un site ca LiveJasmin, sedintele foto vor fi de lux, necesita pregatire maxima, editare corecta, totul sa fie perfect.

Insa pentru site-uri mai putin pretentioase, sedintele foto pot fi mai simple… fara sa necesite foarte multa pregatire.

Mai jos in pagina, vei remarca o serie de poze pretentioase (asa cum cere LiveJasmin). Nu te speria… nu e greu deloc 🙂 trebuie doar rabdare si multa munca 😀

 1. Trainingul initial, si despre training in general

Munceste cu cap ca sa castigi un sac de bani 🙂

Avem 10 ani de cand activam in videochat. Acesti 10 ani ne-au demonstrat ca tot ceea ce am invatat de-a lungul timpului se aplica si in ziua de astazi dar mai grav este ca, din cauza ca sunt foarte multe modele care fac videochat, trainingul este foarte important in ziua de astazi.

Sunt cel putin 1000 de fete online pe orice site in ziua de astazi, indiferent ca e vorba de LiveJasmin sau Streamate sau Chaturbate sau myFreeCams sau ce site vreti voi.

Ca sa fii TU aia care face bani, este foarte important sa aplici cunostintele pe care noi (ChatLive) le-am studiat si descoperit in toti acesti ani de cand existam pe piata.

Daca vei crede ca videochatul e usor, nu te contrazicem deloc. Insa daca vei crede ca la videochat nu faci nimic dar vei aduna un sac de bani, atunci de contrazicem instant.

Trebuie sa muncesti si roadele muncii tale vor da rezultate deosebite.

Dar cel mai important este ca trebuie sa muncesti optimizat, sa urmezi o strategie corecta… altfel nu vei face banii pe care i-ai putea face.

 1. Si-n final, primele tale zile online la videochat

Felicitari, primele tale zile la videochat vor fi pline de experiente memorabile!

Pont: OZN-ul succesului:

 • Orice numai fii rabdatoare.
 • Zambeste si iar zambeste.
 • NU renunta, clientii cu potential te studiaza mult timp.

Start typing and press Enter to search