Sa invatam sa facem “magie cu publicul”

 In blog videochat iasi

Din 20 ianuarie 2018 pana in 30 Aprilie 2019 (1 an si 3 luni de zile), am inregistrat nu mai putin de 1363 vizite unice pe pagina cu sfaturi pentru site-ul MyFreeCams, pagina care am construit-o acum vreo 7-8 ani, din dorinta de a impartasi si altor modele din experienta noastra cu acest site.

Cert este ca lumea inca se informeaza! Si-si doreste in continuare sa evolueze in activitatea de model care o desfasoara (sau studio fiind, cauta idei/sfaturi.. ceea ce e bine).

Din cele 1363 vizite unice ce le-am inregistrat, sa presupunem ca vreo 1000 or fi unice pe bune. Asta inseamna ca, intr-un an de zile, aproximativ 1000 de modele (sau ma rog, persoane) au citit sfaturile noastre.

N-avem de unde sti daca informatiile ce le-au citit le-au fost de folos sau nu, pentru ca nu cerem feedback, dar speram, din toata inima, ca macar un +1% de stimulent sa fi fost, pentru cei/cele ce le-au citit!

Anul asta venim cu ceva (speram noi) nou si original, astfel ca sa intelegeti de ce unele fac bani si altele nu.

Conceptul cheie se numeste “crowd control”.

Este foarte greu de explicat in cuvinte acest proces, asa ca vi-l aratam intr-un video.

P.S. Tehnica de crowd-magic nu se aplica doar pentru site-urile de free (gen chaturbate, myfreecams, stripchat, etc), ci si site-urilor de privat (LiveJasmin, streamate, etc).

Vizionare placuta!

Comentariile voastre

comentarii

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search