Oare tu ce-ai face pentru 1 milion de dolari din videochat?

 In blog videochat iasi

Dupa cum observati in articoulul din DailyMail.com, se castiga foarte bine din videochat si DA sunt cifre reale si DA sunt modele de videochat reale. Evident nimeni nu va poate promite ca o sa castigati 1 milion de dolari / an.

LittleRedBunny - 1 milion de dolari pe an din videochat

LittleRedBunny – 1 milion de dolari pe an din videochat

LittleRedBunny - CamGirl of the year (2013)

LittleRedBunny – CamGirl of the year (2013)

E foarte dificil de interpretat ce prinde la public, ganditi-va la o starleta care ajunge celebra, “ce calitati are sa fie atat de populara si implicit sa castige multi bani?“; ne vei spune ca tu esti mai frumoasa ca ea, mai inteligenta decat ea, “mai nu stiu cum decat ea” si probabil te vei minti ca e noroc, sansa, conexiuni, geografie… insa nu vei spune niciodata ca tu esti problema.

Aceeasi situatie se intampla si in lumea modelelor de videochat (mai ales in Iasi), spun unele dintre modele ca sunt (se considera) mai frumoase / destepte / inteligente decat LittleRedBunny (sa zicem), evident se poate intampla sa ai drepatate in aprecierea ta despre tine si Da sa fii toate acele lucruri. Dar nu poti intelege (sau inca aprecia) ce are ea in plus si anume: rabdarea si disponibilitatea de a face sacrificii.

LittleRedBunny: “I give myself 100% and I never ask for tips – what’s important is viewers have a good time

Poate ai si tu rabdare si poate si tu esti dispusa faci sacrificii, dar suntem siguri ca nu esti dispusa sa fii promovata in videochat; prima intrebare pe care o adresezi  la interviu: “Se poate bana Romania… ori vreo alta tara?“, din start pierzi potentiali membri, fani, persoane care efectiv nu au de unde sa stie cine esti… deci nu te pot sustine… ajuta etc. Ex: Poti fi mult mai frumoasa decat Miranda Kerr, ai putea fi un model de milioane de dolari, just by smiling and looking pretty; dar cum ar putea lumea sa stie asta daca tu stai numai in casa? Deci suntem aproape siguri ca nu vrei sa iti apara imaginea intr-un tabloid si sa se faca referire ca lucrezi in videochat, si aici putem afirma ca multe dintre voi sunteti “ipocrite“, deoarece cumva suntem siguri ca nu v-ar deranja sa apareti “la fata de la pagina 5” in chiloti… dar cand e vorba de videochat…

De asemenea, nu vrei sa stai 10 ore online din nu stiu ce motive…  si cand spun 10 ore – ma refer 10 ore petrecute in fata camerei, pauzele se adauga la acele 10 ore; apoi sunteti tot timpul obosite, nu vreti sa va ingrijiti imaginea, considerati videochat-ul ceva facil…  si cu posibilitati finaciare mari…

Da, e si vina studiourilor, nu spun ca nu ai dreptate (program flexibil… bani multi… bonusuri mari… doar zambesti). Nimeni nu spune cat de dificil este sa tii un membru in privat, diferenta intre 2 minute – cat te dezbraci – si 19 ore, este colosala – poate a stat goala 19 ore si a cantat, dansat, zambit, whatever… important este ca a stat 19 ore in privat la videochat si a stiut cum sa le stea. Tu ai putea sa tii un barbat si sa te plateasca 4.99$ / minut timp de 19 ore? – doar esti mai frumoasa, mai desteapta…  mai ce mai vrei tu (decat LittleRedBunny).

Ce vreau sa punctez este ca da, se poate sa fii milionara din videochat in Iasi insa NU, nu este ceva facil (asa cum sustine presa sau studiourile de videochat). Trebuie sa ai rabdare si vointa de fier, urmata de o imagine impecabila plus un psihic puternic.

Prin urmare, nici un studio de videochat din Romania nu iti va promite 1 milion de dolari / an… pentru ca e practic imposibil intr-o lume a prejudecatilor sa accesezi la popularitate, sa ajuti un model sa ajunga in top (starletele renunta practic la viata lor personala, sunt adorate dar si hartuite constant).

Evident exista posibilitatea ca tu doar sa vrei un trai decent din videochat… nu e nimic rau in asta but “guess what?”, daca vrei sa faci bani din videochat mai multi decat sa te intretii luna de luna… deja trebuie sa incepi sa faci sacrificii.

Citeste articolul despre “Cum a castigat LittleRedBunny 1 milion de dolari intr-un an din videochat” si evalueaza-te. Vrei sa fii the next LittleRedBunny then come to us 🙂 Vom face imposibilul posibil – impreuna! 🙂

Comentariile voastre

comentarii

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search